sábado, 29 de agosto de 2009

Fi de festa!



Les vacances s'acaben!

Per sort sempre ens queda la reflexió de que el temps passa igual de ràpid o de lent, i és tan sols la nostra percepció que fa la diferència.
És bo recordar-ho si passem un mal moment!

Ha estat un plaer començar aquesta comunicació virtual amb algú o ningú o potser amb mi mateixa, tot és vàlid si es fa amb ganes i il·lusió!
A partir d'ara les entrades seran més espaiades en el temps, però prometo seguir introduïnt imatges i relexions.
Jo tinc una triple satisfacció: de viure el moment en el que faig la foto, de compartir-la i reflexionar en el que hem fa sentir i per últim de veure que algú altre també "sent" alguna cosa en veure les imatges i/o llegir els comentaris.

Les meves fotos no tenen una gran tècnica, tampoc tinc una bona càmara, però m'ho passo molt bé recollint moments, capturant natura i ensenyant-la!

M'he adonat de que les persones (totes!) et poden decebre o enganyar, però la natura no enganya mai, si no la saps entendre, és el teu problema, per que ella de segur t'ha avisat, ets tu qui no ha estat a l'alçada!
La natura simplement és i està. Les persones som les responsables de que hi hagi natura per seguir respirant i gaudin de moments maravellosos que ens fan, o ens poden fer sentir en pau amb nosaltres mateixos i amb l'univers. Tan sols hem d'estar desperts!

"Carpe diem"
Posted by Picasa

1 comentario:

  1. Muy buena foto Nuri,has pillado el cuete rompienzo en el cielo,muy buena,muy buena.

    abrazos a todos.

    ResponderEliminar